Hjælp til flytning (ingen bog)

Jeg må desværre vige en smule udenfor mine normale indlæg her på bloggen med dette indlæg, da dette måske ikke helt falder i kategorien for bog, men om ikke andet, så er det bare enormt hjælpsomt

Disse informationer, som jeg kommer til, er faktisk pakket så fint ind, at det ville være på sin plads, at få dem pakket ind som en lille handy bog. Syntes jeg i hvert fald.
Men for at komme til sagen, så er det nogle gode tips til installation af hårde hvidevarer, som jeg har omtalt ovenfor. (Se dem her.)

Og hvorfor så pludselig komme med sådan en anbefaling? I forbindelse med mit sidste flytning af lejlighed, hvor jeg selv skulle ud og investerer i nye hårde hvidevarer, så var det for det første helt umuligt for en som mig overhovedet at vide, hvad man selv må og hvad man skal have fagfolk til. Langt de fleste vil naturligvis gerne slippe for at skulle betale mere end højst nødvendigt i sådan en situation og vil derfor gerne kunne gøre alt det tilladte selv.

Min indkøbsliste var hurtigt klar inden overtagelsen af den nye lejlighed:

Da jeg kastede mig over lavprishvidevarer.dk havde jeg en klar forventning om at der her måtte være nogle gode priser. Men jeg blev egentlig rigtig overbevist om, at det var her jeg skulle handle da jeg så deres guide, som jeg nævnte tidligere. Den var simpelthen til, så stor en hjælp at jeg valgte at købe min emhætte her også.

Og mit køb af en opvaskemaskine har simpelthen været fantastisk. Nu kan man ikke andet end at tænke, ”hvorfor i al verden har jeg ikke haft en opvaskemaskine for længe siden?”.

Jeg tror alle der ejer en af disse kan huske den fornøjelse det er eller var at slippe for opvasken med håndkræft og det tid det ofte krævede.

Nu skal det ikke ende med, at blive et drengerøvsindlæg, men til gengæld fortsat omhandle den ikke eksisterende bog, men derimod siden med gode tips. Så skulle du, lige som jeg, stå i den situation, at skulle installerer eller købe nye produkter af denne slags, ja kan man godt blive klogere på hvad der er tilladt uden at skulle tygge sig igennem mange kedelig sider.

Håber I kan bruge denne lille opfodring og jeg beklager igen at det ikke har været en anmeldelse af en bog, men her vender jeg snarest tilbage på bloggen i vanlig stil med en ny anmeldelse, så stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *