Gør dig klar til skiferien med en god netbog!

skiferie

Synes du også, der er alt for længe til vinter og skiferie? Og er du en af dem, der ser frem til kulde, sne og en uge eller to i Alperne? Du skal selvfølgelig nyde sommeren og alt, hvad den har at byde på, men hvis du allerede nu har slemme abstinenser og synes, det er svært at vente, til du igen kan nyde at suse ned af røde og sorte pister med fuld fart, kan en god bog om skiferie være vejen frem for dig.

Skibøger er der nok af – find dem online og offline

Der findes heldigvis et væld af dem – bøger i online- og offlineformat med fokus på ski og skiferie. De kommer omkring alt, der kan være relevant for skientusiaster: hvor du kan tage hen, hvordan du kommer i den bedst mulige skiform, hvilke øvelser der hjælper dig med din teknik, hvilket udstyr du skal have med dig eller leje og hvordan du vælger din skidestination.Læs for eksempel “På ski mod nye oplevelser” af Steffen Kjær eller hent Thomas Uhrskovs seneste e-bog gratis på han hjemmeside.

Der er skibøger for familier, for folk, der elsker offpist, for dem der bare gerne vil slappe af og hygge sig lidt på brede pister, for dem der ikke kan få pukkelpister eller fart nok og for dem, der slet ikke vil på ski, men på snowboard, heli-ski, catski eller noget helt fjerde.

Det at stå på ski er ikke længere bare noget med at smække et par ski på fødderne og komme ned af en bakke.

Læs om dine særinteresser indenfor ski og skiferie

Der findes et utal af konkurrencer, stilarter og afarter, når det kommer til moderne skiløb. Og hvis der findes folk, der dyrker det, findes der som regel også en netbog om det. Fysiske bøger er dyrere at udgive, så hvis du har interesse i at læse om et særligt emne eller en freestyle, der ikke er bredt udbredt, vil du have meget bedre chancer for at finde, hvad du søger online.

Hvis du allerede nu ved, hvor du skal på skiferie næste år, kan du også finde specifik litteratur, der handler om særlige områder. Det er nemmest, hvis du skal til et kendt område som ischgl, men du kan også være heldig at finde bøger eller små hænfter, der beskriver mindre skiområder og deres muligheder mere i detaljen end en traditionel touristbrochure.

Suppler med bøger om naturen og kulturen i skiområdet

En af de store fordele ved at stå på ski er, at du kombinerer en sjov aktivitet med en fantastisk naturoplevelse. Som dansker rejser du desuden ud over landets grænser, når du tager på skiferie, og det betyder muligheder for at opleve en anden kultur samtidigt med en smuk natur. Suppler dine skibøger med gode guides til det land, du skal til – både på natur- og kulturfronten, og overvej om du kan kombinere en uge i bjergene med en dag eller to i en storby eller måske med besøg i en nationalpark.

De fleste planlægger deres skiferie i efteråret, og de gør nogenlunde det samme hvert år. Mulighederne dukker først op, når du begydner at kigge efter dem, og du vil sikkert blive overrasket over, hvor mange der er. Hvis du alligevel længes efter oplevelser i et skiparadis, selvom kalenderen siger juli, kan du ligeså godt bruge den ekstra tid, til du igen er på ski, til at planlægge en fænomenal skitur med meget mere oplevelse på programmet!

ski - danski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *