Få en super e-bog med tips til skiferien

Har du brug for lidt hyggelæsning at fordrive tiden med, mens du venter på, at det endeligt bliver tid til skiferie? Og vil du gerne have de gode tips og tricks friske i hukommelsen? Der findes heldigvis tonsvis af bøger for folk, der har skihjertet på rette sted. Hvis det skal være rigtigt nemt og ganske gratis, kan du hente en e-bog fra Thomas Uhrskov på hans hjemmeside og komme i gang med at varme op til skituren med det samme.

Uhrskov kommer omkring masser af relevante emner, herunder skitur med børnene, off-pistudstyr og hjælp til at vælge mellem en skiferie i Østrig, Frankrig, Italien, Sverige, Norge eller et af de mange andre steder, du kan tage hen. Bogen kan læses af alle skientusiaster, men den henvender sig først og fremmest til familier og grupper, der skal på ski sammen, selvom de har et forskelligt niveau på pisterne. E-bogen er nemlig meget all-round, også hvad angår en opfriskning på need-to-know omkring skiudstyr og anbefalinger ift rejseform.

Du finder mange flere artikler, relevante destinationsanmeldelser, statistik på skivejr, videoer og nyheder om ski og skiferie inden på uhrskov.dk. Er du ikke til e-bøger, og vil du egentligt gerne bare have en god, gammeldags bog at læse op til skisæsonen er “Vi løber på ski” af Per Henrik Brask en mulighed. Bogen kommer godt omkring skiløbet, og den har en god tilgang, der henvender sig bredt (dog igen mest til begyndere). De hardcore skiløbere finder nyheder på blogs og mere specialiserede skisites.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *