Den store sejlerbog

Sejlads er efterhånden en af de store hobbyer i Danmark, og landet lystbådehavne bæger præg af en øgende interesse for området. Derfor vil i kigger nærmere på bogen ”sejlerbogen”. Efter at have læst denne bog får man lyst til at finde vej til den nærmeste bådudlejning og så ellers kaste sig ud i projektet.

Bogen kan købes blandt andet ved Saxo og andre online butikker, men kan også lånes på biblioteket. Men hvis du overveje at prøve kræfter med sejlads, så er denne bog helt sikkert købet værd.

Målet med bogen er at gøre sejlsporten enkelt og tilgængelig for alle siger bogen forfatter. Der hvor bogen adskiller sig fra andre bøger på markedet er at den trækekr sig væk fra skoletankegangen, og prøver at se på emnet med nye øjne. Dette giver et resultat af en boger som kigger sejlsport med en fornyet glæde, som kan få selv den største skeptiker til at springe med på vognen – eller retter sagt båden.

Bogen formår at vise hvor let og tilgængeligt sejlsport kan og skal være, samt hvor sjov man kan have med sejlsport. Grunden til denne ændring fra tidligere mere læringsagtige bøger kan også tillægges den udvikling den har været på området for både, udstyr og sejl.

For at gå mere i dybden med hvad bogen indeholder, så består bogen af fire afsnit ” jollesejlere, kapsejlere, kølbådsejlere og begyndere” hvilket betyder at bogen kan benyttes af alle til at blive bedre. Alle grupperne bliver gennemgået, og en proces imellem trinende kan derved opnås. For at gøre bogen endnu bedre, så har der været meget fokus på layoutet. Men hvor bogen formår ar ligge konkurrenterne bagved sig er med sine illustrationer og fotos, som næsten kan betegnes som en bog i sig selv.

Alt i alt er bogen en af de bedste på markedet indenfor sejlsport, som kan benyttes at såvel begyndere som mere avanceret sejlere. Hvis du allerede er på vej ned til den din lokale bådudlejning, så er ”sejlerbogen” helt sikkert købet værd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *