Bog anmeldelse: ”Den elektroniske cigaret”

Bog anmeldelse: ”Den elektroniske cigaret”

Bogen den elektroniske cigaret er skrevet af Jean-François Ette med undertitlen ”et alternativ til tobak”, offentliggjort den 26. november 2012.

Beskrivelse af bogen

Salg af elektroniske cigaretter er blevet tredoblet i USA hvert år siden 2007. Dette ses også tydeligt hvis man kigger på Google-søgningerne på “elektronisk cigaret” som nu har ovegået søgninger efter de godkendte rygestops midler. I USA blev normale rygestopmiddel slået af en e cigaret i 2012, hvor salget af de såkaldte e cigaretter oversteg salget af normale rygestopmidler.

E-cigaret markedet nåede 500 millioner dollar i 2012, og forventes at nå 1 milliard dollar i 2014 i USA. E-cigaretter er ikke bare en mode, de er her for at blive, fremsætter bogen. Der er dog fortsat mange ubesvarede spørgsmål om dette nye voksende fænomen.

Denne korte bog præsenterer hvad der i øjeblikket vides om elektroniske cigaretter, og e juice væsker, om deres sikkerhed og effekt, om nikotinafhængighed og rygestop, og det giver en tankevækkende og indsigtsfulde refleksion, der skal hjælpe forbrugerne, sundhedspersonale, og beslutningstagere til at gøre klogt og afbalancerede beslutninger om brugen af en e cigaret.

Hvis du har levet under en sten, og ikke er stødt på en e cigaret, så kan du se og læse mere om dem her: http://www.dampshop.dk/collections/den-bedste-e-cigaret-find-de-bedste-e-cigaretter-hos-dampshop/e-cigaret

Etter, ph.d., er professor i folkesundhed ved det medicinske fakultet ved universitetet i Schweiz (Genève). I løbet af de sidste 18 år, har han gennemførte en del forskningsprojekter inden for forebyggelse af rygning. Hans fokus har ligget på at søge efter nye måder at hjælpe rygere med at holde op. Herudover et ønske om bedre at forstå fænomenet ’afhængighed’ og afhængighed af tobak.

De forskningsprojekter bogen nævner blev gennemført i samarbejde med et af de bedste hold af forskere på området for tobaksrygning fra USA, Storbritannien, Frankrig, Schweiz og mange andre lande.

Etter har udgivet over 120 originale forskningsrapporter, de fleste af dem på afhængighed samt afhængighed af tobak samt dertilhørende rygeophør, i internationale videnskabelige tidsskrifter. Han pioner forskning indenfor e cigaret og offentliggjort nogle af de allerførste undersøgelser omkring e cigaretter og dertilhørende e juice.

Her kan du få den

Papirs udgave: http://www.amazon.com/The-Electronic-Cigarette-Alternative-Tobacco/dp/1481061887/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1373443952&sr=8-2&keywords=Etter%3A+The+Electronic+Cigarette

Kindle version: http://www.amazon.com/Electronic-Cigarette-Alternative-Tobacco-ebook/dp/B00AE48UM2/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1373445323&sr=1-1&keywords=Etter%3A+The+Electronic+Cigarette

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *