Arnold Schwarzenegger – Mit utrolige liv

Den fantastiske selvbiografi

Idag vil vi tale om selvbiografien om Arnold schwarzenegger, som er en af tidernes mest berømte bodybuildere og skuespillere. Fans har længe ventet på denne bog, og stået i kø, eller kørt rundt og nærmest nedslidt deres dæk/sommerdæk, for at finde denne bog, da den blev udsolgt hurtigt.

Arnold Schwarzenegger bliver defineret som popkulturens svar på et renæssancemenneske. Som menneske bliver han defineret som, mangetydig, økonomisk højreorienteret og kulturelt progressiv, herunder glad for gigantbiler. Han er primitiv og begavet på en gang.

Fra ukendt bondedreng til republikansk guvernør

Den nye selvbiografi om Arnold schwarzenegger, som er skrevet af ghostwriteren Peter Petre, handler om en spændende fortælling om bondedrengen fra Østrig, der tog chancen i Amerika. Her blev han en af de bedste bodybuildere i verden, og giftede sig med John F. Kennedys niece, Maria Shriver. Derefter blev han en kæmpe stjerne indenfor film branchen, med film som the terminator, commando, og mange flere. Han blev valgt som republikansk guvernør i verdens 8. største økonomi, Californien. Dette er tankevækkende, at en ukendt bondedreng fra østrig, bliver republikansk guvernør.

Politik

Arnold schwarzenegger overskrider alle grænser for, hvordan traditionelle skuespillere kan krydse scener og hvoran politikere kan koreograferes. Det er tidligere blevet sagt at Washington er showbusiness for grimme mennesker, mens Hollywood så omvendt er et magtspil for politiske ignoranter. Men Schwarzenegger har sat nye standarder for politisk showbiz, der provokerer folk til at engagere sig.

Han bruger igennem hele bogen ekstreme fitness tricks, fra motioncenteret til at rådgive om god regeringsfølelse, hvilket er meget spændende. Det kunne være en øvelse med et vinterdæk, eller en vægtstang, som han kunne sammenligne med politik.

Hans store triumf indenfor emnet politik, skyldes uden tvivl, at han blev gift med et Kennedy medlem, hvor han derfor fik politisk stjernestøv og goodwill. Det kan virke meget underligt at hans skilsmisse sidste år ikke fylder mere.

Skilsmissen

Det blev opdaget sidste år, at han havde fået et barn med hushjælpen og levede i 14 år med sønnen tæt på livet, uden at fortælle hans kone det. Hans forklaring er simpel, han er en hemmelig mand.

Alt i alt, er dette en rigtig spændende bog omkring, måske den bedste bodybuilder nogensinde. Vi kan ihvertfald uden tvivl anbefale at i læser denne fantastisk bog derude!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *