Godt tip til rygere, der gerne vil stoppe

Jeg er ikke bare flittig læser af gode bøger, netbøger og aviser, jeg er også vild med fora og portaler (en gang en læsehest, altid en læsehest). Ved sidstnævnte falder inrteressen typisk på de lidt lettere emner i livet – inspiration til, hvad jeg skal spise, insigts om nye, smarte gadgets og træningstips.

Det er den vej rundt, jeg fandt ud af, at der eksisterer noget, der e cigaretter, som kan hjælpe dig på vej til bedre form og rygestop. Det tips vil jeg gerne dele med andre læseglade følgere af netbøger.dk.

rygning

Kan du ikke nå din topform, fordi du ryger?

Hvis du er ryger, kender du allerede til problemet. Rygning har en negativ effekt på formen, og det er ærgreligt for alle de mange rygere, der elsker at træne, og som for eksempel kan mærke, at de ikke forbedrer sig i samme tempo som deres ikke-ryger-venner.

Den åbenlyse løsning på det problem er selvfølgelig at holde op med at ryge, men det er lettere sagt end gjort – også for en disciplineret sportsmand eller -kvinde. Men nu er der håb forude – flere og flere kvit smøgerne med en såkaldt e cigaret, fx en ego-t.

Hjælpen er nær og elektronisk

E cigaret, el cigaret eller elektronisk cigaret (kært barn har mange navne) er for alvor ved at bide sig fast i det danske marked, og det nyder rigtigt mange rygere, der gerne vil kvitte tobaksrøgen godt af. E-cigaretten har nemlig vist sig at være yderst effektiv som hjælpemiddel på vej mod en røgfri tilværelse, og hvorfor så det?

Det skyldes højst sandsynligvis, at en e-cigaret minder meget om en almindelig cigaret, der i stedet for røg producerer damp med smag. Denne damp, der altså inhaleres ligesom almindelig tobaksrøg, kan også indeholde nikotin – og dermed stille rygerens trang til det stof, der har gjort ham/hende afhængig af rygning.

Screen Shot 2013-02-21 at 2.35.09 PM

Boost dit rygestop-ego med ego-t

En ryger, der forsøger at gennemføre et rygestop, kan bruge e-cigaretten som erstatning for almindelige cigaretter – og på den måde milde overgangen fra at være ryger til at være eksryger. En af de populære e-cigaretmodeller bærer det finurlige navn ego-t. Den er særligt god til nybegyndere, der gerne vil give dampen et forsøg og vinke farvel til tobaksrøgen i samme ombæring.

Desuden har en e-cigaret eller el-cigaret, om man vil, ikke bare mange navne, den har også mange smagsvarianter. Alt lige fra tobakssmag over kirsebær, cappucino og til smag af lakrids giver en indehaver af en el-cigaret alverdens muligheder for at eksperimentere med nye smagsvarianter.

Motiver dig selv med tanken om en fantastisk form

Hvis du har fået mod på at kaste dig ud i et rygestop (hvad enten du vælger at bruge en e-cigaret som støtte eller ej), kan du motivere dig selv med tanken om, at du allerede få uger efter et rygestop vil kunne mærke betydelige forbedringer i din form.

Hvis du har et stort motionshjerte og elsker, at der er fart over feltet i din hverdag og træning, kan du finde en af dine primære motivationer til at gennem dit rygestop ved at fokusere på de forbedringer, der sker med din form, fra du begynder, til du har sikkert i mål med rygestoppet.

Så er der vist kun tilbage at ønske held og lykke! 

browse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *